Search

Mihai Tudose, dupa ce Guvernul a aprobat implementarea unui sistem de alertare prin sms in situatii de urgenta: Am incredere ca domnul Raed Arafat va face din sistemul #RoAlert un succes

Premierul Mihai Tudose a scris vineri pe Facebook ca se bucura ca proiectul “RO-ALERT” a devenit concret prin aprobarea in Guvern a unei ordonante de urgenta privind implementarea sistemului de alertare prin sms a populatiei in situatii de urgenta. Astfel, scrie seful guvernului, toti cei aflati intr-o zona de pericol pot fi anuntati in timp real prin mesaje. Tudose isi exprima, in acelasi timp, increderea ca Raed Arafat va face din sistem un suscces.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *