Search

Pana si Petre Daea rade de Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe

Ministrul Agricuturii, Petre Daea, a declarat, vineri, la Bacau, cu privire la afirmatiile lui Varujan Vosganian despre „inclinatia romanilor spre autoconsum”, ca deputatului ALDE este un om care „are condei bun, are si o imaginatie buna, dar cred ca, acum, a zburat prea departe cu imaginatia”.

 

„Am lucrat la senat cu Varujan, e un om care este aplecat spre scris, are condei bun, are si o imaginatie buna, dar cred ca, acum, a zburat prea departe cu imaginatia”, a spus Petre Daea, intrebat despre afirmatiile deputatului ALDE, Varujan Vosganian, facute joi, pe Facebook,  despre „inclinatia romanilor spre autoconsum”.
Petre Daea a deschis, in aceasta dupa amiaza, in municipiul Bacau, Targul international al procesatorilor si producatorilor din agricultura ecologica „Natural Taste” ECO – INT.
Este primul targ de acest profil in regiunea Moldovei in care mai multi producatori din Romania specializati pe produse ecologice si-au prezentat marfa la Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau – au fost expuse produse foarte variate, de la cele alimentare (produse de panificatie, branzeturi, carnati, ceaiuri, lactate) pana la utilaje agricole specializate in agricultura ecologica.

Tot la evenimentul din Bacau, ministrul agriculturii a spus ca cetatenii romani ar trebui sa consume, mai ales, produse romanesti: „Unde-i produsul romanesc, acolo sa va duceti – e foarte bun, foarte gustos, bine pregatit”.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *