Search

Ioana Maria Iordache (TNL Bacau) aleasa in Biroul Permanent National al Tineretului National Liberal

Intr un sec comunicat de presa transmis de PNL Bacau, suntem informati ca reprezentanta TNL Bacau, Ioana Maria Iordache, a fost aleasa in Biroul Permanent National al Tineretului National Liberal la recentul congres al tinerilor liberali, desfasurat pe 22 octombrie la Palatul Parlamentului.

Nu suntem informati cine este Ioana Maria Iordache – evident ca nu avem nicio declaratie din partea sa – nu stim daca a mai fost aleasa in Biroul Permanent (sau este pentru prima data) si nici cum a fost propusa de catre TNL Bacau. Avem in schimb o declaratie (de utecist entuziast) a dl. Bogdan Pleșca, presedintele TNL Bacau.

Redam comunicatul primit de la PNl Bacau cu minime completari despre Ioana Maria Iordache:

„În data de 22 Octombrie 2017, la Palatul Parlamentului, a avut loc Congresul Tineretului Național Liberal, în cadrul căruia a fost aleasă noua conducere, pentru următorii 2 ani. Astfel, deputatul Mara Mareș, a fost confirmata in funcția de președinte a structurii naționale de tineret.

Din partea filialei TNL Bacău, au participat 29 de delegați, din care 2 membri de drept, Bogdan Pleșca – președinte TNL Bacău si Mircea Fechet – vicepreședinte TNL.

In urma votului exprimat de către cei aproximativ 1000 de delegați prezenți la Congres, reprezentanta TNL Bacău, Ioana Maria Iordache, a fost aleasa in Biroul Permanent National al Tineretului National Liberal.

“Felicitări noului președinte Mara Mareș, întregii echipe si colegei noastre, Ioana Iordache! Acesta este un moment zero după fuziunea celor două foste organizații, un moment de unitate si forță in cadrul organizației de tineret! Mult succes in noul mandat!” a declarat președintele TNL Bacău, Bogdan Pleșca”.

Ioana Maria Iordache a invatat la Colegiul Economic Ion Ghica si a absolvit sectia de Studii Economice Europene a Universitatii Romano-Americana. Este project manager la Softescu.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *