Search

USR cere abrogarea hotarararii prin care Consiliul Local Sector 1 a alocat bani pentru amplasarea statuii La fluturi in Parcul Kiseleff

Consilierii locali Sector 1 – Ilinca Macarie si Cristian Bulfon – au depus plangere prealabila catre Primaria Generala, Primaria Sectorului 1, Consiliul Local si Institutia Prefectului cerand abrogarea Hotararii Consiliului local Sector 1 prin care s-au alocat, in 2017, 263.000 euro pentru amplasarea  statuii "La fluturi" in parcul Kiseleff si amenajarea spatiului din jurul sau. Separat, pentru statuie ADP Sector 1 plateste sculptorului Ioan Nemtoi 5.456.000 lei plus TVA.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *