Search

Fifor: America a aprobat vanzarea sistemului Patriot. Maine aprobam proiectul de achizitie./ Nu vom da banii de inzestrare inapoi la buget, in ciuda intarzierii

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri proiectul de achizitie a primullui sistem Patriot, iar contractul va fi semnat pana la finele anului, a anuntat ministrul Apararii. Mihai Fifor, la Europa FM, dupa ce Departamentul Apararii al SUA a aprobat vanzarea sistemului de aparare antiaeriana. Ministrul Apararii sustine ca in ciuda intarzierii semnarii contractelor de achizitii, niciun leu alocat inzestrarii in acest an nu va fi returnat la buget.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *