Search

Ludovic Orban il someaza pe Liviu Dragnea sa il excluda din partid pe Serban Nicolae, dupa ce senatorul PSD a spus ca partizanii anticomunisti din munti au slabit capacitatea de aparare a Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere presedintelui PSD, Liviu Drganea, printr-o scrisoare deschisa, sa il excluda imediat pe Nicolae Serban din partid “pentru afirmatiile revoltatoare si denigratoare la adresa memoriei luptei anticomuniste din Romania”. Asta, dupa ce senatorul a afirmat luni ca partizanii anticomunisti din munti au slabit capacitatea de aparare a Romaniei.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *