Search

Dragos Benea, face figura de “dezident” in PSD: nu este de acord cu proiectul de lege privind autostrada Tg. Mures -Iasi

Senatorul Dragos Benea, presedintele Organizatiei judetene a PSD Bacau, a declarat in cadrul unui eveniment petrecut la Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau ca:“nu va vota pozitiv  aprobarea proiectului de demarare a lucrărilor pentru Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni. E un proiect foarte scump care nu va fi realizat niciodata. Acest proiect este o plasa intinsa in mod deliberat”. La aceeasi intalnire, Dragos Benea s a exprimat foarte colorat la adresa ALDE: “am facut rost de vasilina”. Ambele declaratii au fost facute in prezenta ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica si a Secretarului de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice şi Fondurilor Europene, Adrian Ionut Gâdea

 

Senatorul  Dragos Benea a repetat in fata ministrului delegat pentru Fonduri Europene si a Secretarului de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice şi Fondurilor Europene si a zeci de parlamentari si primari locali, aparerea sa despre proiectul de demarare a lucrărilor pentru autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, avizat nu cu mult timp in urma de Comisia pentru buget şi finanţe din cadrul Senatului României: “Din 2006 de cand exta acest proiect nu s a intamplat nimic si teoria mea e ca nici nu o sa se intample ceva. Sa fim realisti, nu sunt bani pentru Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni. Nu o permite nici formele de relief, nici rezervatiile naturale, nici costurile”. Senatorului bacauan este un sustinator acerb a autostrazii Brasov- Bacau cu varianta Pascani-Tg Neamt-Iasi. Desi ministrul Marius Nica a incercat un raspuns tehnic, parlamentarul bacauan si-a sustinut cu tarie punctul de vedere.

Conform Master Planului General de Transport al României din 2016 costurile pentru autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni sunt de peste 14 miliarde de euro, pe cand autostrada Brasov-Bacau costa 1,85 miliarde euro. Dragos Benea s a referit si la relatia subreda cu ALDE Bacau, care, prin cei doi primari de la Moinesti si Darmanesti, ia distanta critica fata de PSD.

La acelasi eveniment, de semnare a unor contracte de finanțare pentru unele obiective de investitii finantate prin Programul Operational Regional (POR) și Programul National de Dezvoltare Locală (PNDL),  primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a spus ca: „Societatea care difuzeaza agentul termic ar trebui sa fie preluat de catre Guvern. Bacaul pierde, anual, 10 milioane de euro pentru incalzirea a 15% din locuitorii orasului”. Ministrul Marius Nica a replicat  primarului PSD spunandu-i ca: “Deocamdata nu putem avansa niciun scenariu

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *

beton amprentat
beton amprentat
avocat suceava gradinita sector 1
- pahar carton
beton amprentat
usi de garaj Calarasi
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
hotel iasi videochat constanta
pompe de caldura
web design Abu Dhabi
creare magazin online
promovare site
creare site web
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri