Search

In Zona Euro s-a inregistrat cea mai mare crestere din ultimii 10 ani, depasind-o pe cea din SUA/ Performanta franceza si frana britanica

Emanuel Macron a avut un efect mai mult decat benefic asupra economiei franceze care a inregistrat in 2017 cea mai buna performanta de crestere din 2011 si pana in prezent, de 1,9%, intr-un context european de accelerare generala a PIB-ului, context care a facut ca zona euro sa atinga recordul deceniului: +2,5 procente, depasind astfel cele mai optimiste previziuni ale Comisiei UE, potrivit Il Sole, citat de Rador. Insa, potrivit BBC, o scurgere de documente guvernamentale sugereaza ca economia Marii Britanii va creste intr-un ritm mai lent dupa iesira din UE, indiferent de intelegerile pe care le-ar face cu Bruxellesul.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *