Search

Basescu, in Parlament, despre raportul comisiei de ancheta pe algerile din 2009: Uitati cumva sinergia dintre Geoana, PSD si acest grup care s-a dovedit infractional format din Voiculescu-Vantu-Patriciu?/ Raportul, adoptat in Parlament. Merge la Presedinte, Guvern, CSM, Parchetul General

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat luni in plenul reunit al Parlamentului ca a existat o "sinergie" intre Mircea Geoana, contracandidatul sau la alegerile din 2009, si ceea ce el spune ca a fost un "grup infractional" format din Dan Voiculescu cu trustul Intact si Sorin Ovidiu Vantu, cu trustul Realitatea, si a adaugat ulterior: "l-am batut pe Geoana de l-am rupt pe bune".

  • Raportul intocmit de comisie a fost adoptat prin vot de plenul Parlamentului, cu 205 voturi pentru, 94 impotriva. Mai exact, a fost adoptat un proiect de hotarare care prevede ca acest proiect sa fie trimis catre mai multe institutii ale statului – Presedintie, Guvern, Parchetul General, CSM.

Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *