Search

Primul spatiu de coworking deschis in Bacau!

Nest Hub Community & Coworking este primul hub din Bacau care functioneaza in Bacau din aceasta luna. La realizarea Nest Hub-ului au contribuit: Vinca, Startup Mastery, Let’s Do it Romania!, Grafit si The Stage alaturi de fondatori: Helios, Miere Pădureni, Color Drop si Dream Big Media. Hub – ul este situat pe strada Ana Ipatescu nr. 4.

Proiectul Nest Hub Community & Coworking din Bacău a luat naștere din nevoia de a avea un spațiu pentru dezvoltarea mediului antreprenorial în rândul tinerilor și în același timp pentru dezvoltarea comunității locale„, a declarat Gabriel Postolache, unul din initiatorii acestui spatiu de lucru.  Nest Hub isi propune sa fie un loc in care tinerii din Bacau si nu numai sa isi dezvolte abilitatile, sa faca networking, sa lucreze intr-un mediu favorabil, creativ si in acelasi timp sa impartaseasca din cunostinte si idei pentru a dezvolta startup-uri si proiecte de succes.

In acelasi timp Nest Hub Community & Coworking vrea sa ofere un spatiu in care freelanceri sa isi gaseasca un loc in care sa lucreze si sa nu mai fie nevoiți sa isi petreaaă timpul prin cafenele. Pe 26 Ianuarie echipa Nest Hub Community & Coworking a participat și la evenimentul Coworking Spaces of Moldova – 2018 Regional Meeting, alături de circa 50 de reprezentanți din spații de coworking si incubatoare de afaceri din regiunea Moldovei (regiunea de Nord-Est din Romania si Republica Moldova), fiind pentru prima oară pus pe harta spațiilor de coworking din regiunea Moldovei.

Desi cel mai mic ca spatiu (200 mp) din Regiunea de Nord Est (unde mai sunt inca 7 spatii (5 la Iasi, unul la Piatra Neamt si unul la Roman), Nest Hub Community & Coworking oferă toate condițiile de confort posibile si este împărțit în spații de birouri, o sală de conferință, o sală de brainstorming, o bucătărie și trei băi.

Pe data de 24 Februarie, la Hub ul bacauan, se va organiza, cu Orange România, un workshop gratuit despre cum sa itî scrii un CV si cum sa te prezinti la un interviu.  ” La inceputul lunii Martie vom organiza un grup de lucru dedicate tuturor celor care vor dori sa aplice pentru finanțare în cadrul programului Startup Nation și nu numai, de la idee la implementare!„, a declarat G. Postolache.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *