Search

PSD Bacau, prima organizatie care isi declara sprijinul neconditionat, la congresul din martie, pentru Liviu Dragnea

Dragos Benea, este primul presedinte al unei organizatii judetene care isi declara, public, sprijinul total de sustinere pentru pentru Liviu Dragnea, la congresul de luna viitoare. Unul din argumente sale este ca “niciodata organizatia din Bacau n a fost mai sprijinita si mai pusa in valoare ca acum”.

 

Comitetul Executiv Judetean al PSD Bacau va merge, la Congresul din martie a social-democratilor, pe mana lui Liviu Dragnea. E raspunsul, categoric, oferit, astazi, de senatorul Dragos Benea, presedintele PSD Bacau care are cateva argumente: “Este firesc sa il sustinem pe Liviu Dragnea, in mandatul caruia s au obtinut cele mai bune rezultate electorale. Pe de alta parte, niciodata organizatia din Bacau n a fost mai sprijinita si mai pusa in valoare ca acum. De exemplu, toti parlamentarii nostrii sunt bacauani get-beget, nu ni s a impus niciun “strain” de la centru”. In acest moment, in cabinetul Dancila, sunt doi ministrii din jud Bacau, Lucian Sova (PSD) la Transporturi si Viorel Ilie (ALDE) la Relatia cu Parlamentul.
Mai mult, “El lider maximo” va primi si sprijinul lui Gabriel Vlase, vicepresedintele Camerei Deputatilor, care a votat neconventional (s a abtinut) la ultimul CEX de demitere a fostului prim-ministru Mihai Tudose. Intrebat daca il va sustine pe Dragnea si daca este unitate in organizatie pentru sustinerea lui presedintelui PSD, Gabriel Vlase a raspuns, in stilul sau caracteristic, tafnos si arogant: “La toate intrebarile Da” (e putin probabil, insa, ca Dragnea  – cunoscut pentru resentimentul sau – sa nu uite afrontul din partea lui Vlase, “eternizat”, de altfel, in functia de parlamentar).
Senatorul Dragos Benea, un obisnuit al relatiilor de culise, si a manifestat, din nou, transant – chiar in fata ministrului transporturilor – optiunea pentru autostrada Brasov-Bacau – Iasi ca fiind “cea mai logica si sustenabila optiune. Autostrada Tg Mures-Iasi este o utopie

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *