Search

Business report: Trump a declansat un razboi metalurgic cu restul lumii. Cum raspunde Uniunea Europeana; Fara precedent in Europa: Kosovo ar consuma de doua luni energie fara sa plateasca, din reteaua continentului, pe care a dezechilibrat-o; Constructorii metroului de Drumul Taberei au pus poprire pe conturile Metrorex

Romania risca o aterizare dura a economiei la schimbarea ciclului, din cauza modelului de crestere. Principalele repere sunt: Chiar daca se estimeaza incetinirea cresterii economice, aceasta "va ramane peste potential"…

Romanii isi schimba destinatiile de emigrare: si pleaca tot mai multi cu varsta de peste 45 de ani. UK, peste Italia si Spania. In pofida Brexitului, Marea Britanie si-a consolidat in 2016 locul de tara preferata pentru romanii..
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *