Search

Strazile municipiului Sfantu Gheorghe, decorate cu steagul Ungariei. Primaria, dupa ce a fost somata de Prefectura sa respecte legea: Nu sunt steaguri, nici drapeluri. Sunt panglici de culori

Prefectura Covasna a somat conducerea Primariei Sfantu Gheorghe sa respecte legea si sa arboreze si drapelul Romaniei langa steagurile rosu-alb-verde, cu care a impodobit strazile din municipiu in cinstea Zilei maghiarilor de pretutindeni, sarbatorita pe 15 martie. Ulterior, Primaria precizat ca orasul a fost decorat cu panglici de culori nationale unguresti, iar "simbolurile unguresti pozitionate vertical pe stalpii din fier forjat nu sunt steaguri, nici drapeluri", relateaza Agerpres.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *