Search

VIDEO INTERVIU Specialiștii BCR, despre piața creditelor pentru locuințe: Estimăm o evoluție naturală a prețurilor pe piața imobiliară/ Credite n lei și dobnzi fixe, elemente de protecție n fața riscurilor

Irina Gheorghe și Vlad Huțuleac, experți BCR în procesele de creditare a persoanelor fizice, au discutat în cadrul unui interviu despre programul Prima Casă 2018, despre piața imobiliară și despre opțiunile pe care le au tinerii care doresc să își cumpere o locuința. “În ultima perioadă a fost observată în piață și toți specialiștii vorbesc de o creștere a prețurilor pe zonă imobiliară. (…) Ne așteptăm ca în perioada următoare să nu observăm o creștere accelerată a prețurilor, ci mai degrabă o evoluție naturală care să fie în linie cu cererea clienților”. În ceea ce privește costurile de finanțare, specialiștii recomandă creditele cu dobânzi fixe și în moneda în care se încasează salariul, drept soluție pentru a contracara volatilitatea pieței și o eventuală creștere.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *