Search

Patronat:n hoteluri și restaurante sunt cele mai mari falsuri și neconformități la produsele alimentare

Cele mai multe falsuri și neconformități la produsele alimentare se găsesc în sectorul horeca (hoteluri – restaurante – cafenele), unde produsele folosite în prepararea mâncării sunt neconforme cu meniul, a declarat joi Dorin Cojocaru, președintele Asociației Patronatelor din Industria Laptelui (APRIL), potrivit Mediafax.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *