Search

Cafeaua de weekend. Subiectele săptămnii. Bonus: 12 discursuri istorice pe care nu le-ai auzit niciodată. Ar trebui copiii lăsați să aibă prieteni imaginari? Viteza cu care circulă impulsul nervos: 272 de km/oră. Ct de corecte erau sfaturile lui Yoda?

A fost o săptămână încărcată. A început cu înființarea unui mamut- Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI) − o societate pe acţiuni al cărei capital social de pornire va fi format din deținerile Statului la 33 de societăţi de importanţă naţională, plus suma de 9 miliarde de lei. Se termină sâmbătă, când va avea loc mitingul organizat de PSD împotriva abuzurilor. Între cele două evenimente se înghesuie amânarea pronunțării sentinței în dosarul în care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de închisoare, motivarea deciziei Curții Constituționale care a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între ministrul Justiţiei şi preşedintele Klaus Iohannis. Și câte altele…
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *