Search

CM 2018, finala mică: Belgia vs Anglia (de la ora 17:00) / Bătălia pentru medaliile de bronz

Belgia și Anglia au sperat la ultimul act de la Moscova, dar au fost nevoite să se mulțumească doar cu finala mică a Campionatului Mondial, după ce au pierdut confruntările din semifinale. Selecționerul Roberto Martinez are misiunea de a-și mobiliza elevii pentru ultimul obiectiv rămas, o victorie în fața englezilor fiind sinonimă cu cea mai bună performanță a Belgiei la o Cupă Mondială. Anglia, campioană mondială în 1966, a mai jucat o finală mică în 1990 (a pierdut cu 1-2 în faţa Italiei). Partida de pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg va începe la ora 17:00 și va fi transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD și LiveText pe HotNews.ro.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *