Search

Subiectele zilei:Locuinţele din Bucureşti se scumpesc mai tare dect cele din Paris, Viena sau Bruxelles;Un medic rezident a rezolvat o problemă pentru care statul nu găsise soluţii zeci de ani la rnd;Rasism fără rasă?

Rasism fără ”rasă”? În cursul dezbaterilor inițiate de USL privind modificarea Constituției, în anul 2013, fusese adoptat un amendament la Art. 4 care elimina cuvântul ”rasă”. Problema…

Gabriela Firea și-a făcut campanie cu o poză cu mine și bebelușul fără acordul meu. La minutul 4.06 al clipului (partea a doua) în care primarul Bucureștiului își…
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *