Search

Reacția vicepremierului Paul Stănescu față sesizarea președintelui n cazul conflictului constituțional: Și eu și premierul vom respecta decizia CCR

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat vineri că şi el şi Viorica Dăncilă vor respecta decizia Curţii Constituţionale cu privire la sesizarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis în care contestă desemnarea sa pentru conducerea operativă a Guvernului pe perioada concediului premierului. Stănescu a mai spus că toţi trebuie să respecăm Constituţia şi legile, "indiferent cum ne cheamă şi ce funcţii avem", scrie News.ro.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *