Search

Din Piața Victoriei, fizicianul Cristian Presură le transmite un mesaj tuturor prietenilor săi: i aștept aici pe aceia care cred n același ideal ca mine

Fizicianul Cristian Presură participă la mitingul Diasporei, din Piața Victoriei, și-i îndemnă pe toți prietenii săi să i se alăture. „Sunt mai încrezători decât aseară, aseară am trăit noaptea îndoielii, dar acum văd că am făcut bine pentru că văd oameni care au curajul sa strige, să iasă în față, mai ales că atunci când simți cât de dureros se simte gazul lacrimogen pe gât, îți dai seama ce curajoși sunt oamenii ăștia.  Eu aș avea un mesaj pentru prietenii mei: eu sunt aici în piață și îi aștept pe aceia dintre ei care cred în același ideal că mine”, a declarat Presură, pentru HotNews.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *