Search

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămni: Temperaturile, n uşoară scădere ncepnd de miercuri; intervale cu ploi şi averse la nivelul ntregii ţări

Vremea va fi caldă în primele două zile din această săptămână cu temperaturi care vor urca până la 32 de grade Celsius în unele zone ale ţării, apoi valorile termice vor înregistra o uşoară scădere, iar şansele de ploaie vor creşte la nivelul întregii ţări în intervalul 3-6 septembrie şi în cursul săptămânii viitoare, reiese din estimările Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabile până pe 16 septembrie 2018, notează Agerpres.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *