Search

​VIDEO Turul Spaniei: Simon Yates (Mitchelton – Scott) a cștigat etapa a 14-a și a redevenit liderul clasamentului general

Britanicul Simon Yates (Mitchelton – Scott) a câștigat etapa a 14-a din Turul Spaniei la ciclism, desfășurată între Cistierna și Les Praeres de Nava, pe o distanță de 171 km și a reintrat în posesia tricoului roșu (liderul clasamentului general). Etapa a fost una dominată de favoriții clasamentului general, Yates reușind să câștige în ultimul km, după ce a reușit să își calculeze mai bine acțiunile decât principalii săi adversari.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *