Search

ncă 4 oameni au murit din cauza infecției cu virusul West Nile, transmis de țnțari. Numărul total al deceselor a urcat la 21

4 noi decese cauzate de infecția cu virusul West Nile, transmis de țânțari, s-au înregistrat în ultima săptămână în România, numărul total al deceselor urcând astfel la 21, toate de la începutul lunii august încoace, anunță Ministerul Sănătății. Numărul total al îmbolnăvirilor de meningite/meningo-encefalite cauzate de infecția cu virusul West Nile a ajuns la 196, cu 30 mai mult decât în urmă cu o săptămână. Ministerul Sănătății reamintește autorităţilor administrației publice locale să intensifice măsurile de dezinsecție în localităţi, pentru a preveni răspândirea infecției cu virusul West Nile.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *