Search

Tudorel Toader: Revenirea la normalitate nseamnă să reducem numărul de achitări, să nu mai moară oameni n pușcării. Ați văzut vreun procuror sau judecător să spună că a greșit?

Ministrul Tudorel Toader a declarat luni, în Parlament, ca răspuns la moțiunea simplă a PNL și USR la adresa sa, că ministerul Justiției își propune o „revenire la normalitate”, care presupune reducerea achitărilor și recuperarea prejudiciilor. El se întreabă dacă o despăgubire de 2000-3000 de euro la CEDO „compensează suferință morală poate și fizică, este un act absolut intolerabil în statul de drept”. Ministrul a afirmat că niciun procuror sau judecător nu a recunoscut că a greșit.

  • „Gânditi-vă la aceia care îi vedeam pe Stirbei Vodă (sediul DNA – n.r.) care erau puși in lumina reflectoarelor, să li se spună <<fapta nu există>>…”

Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *