Search

Manda spune că el a primit, la Senat, dosarul lui Tăriceanu, dar nu l-a anunțat: Nu l-am informat că nu l-am informat. E un subiect delicat și am preferat să nu am dialog

Vicepreședintele Senatului Claudiu Manda spune că solicitarea DNA de încuviințare a urmăririi penale împotriva lui Tăriceanu a ajuns la el, joi, la ora 15.10, fiind vorba despre un referat și despre 73 de volume cu documente a câte 150-300 de pagini. Manda spune că nu l-a anunțat pe Tăriceanu despre primirea adresei DNA: “Nu l-am informat pentru că nu l-am informat. Nu știu dacă eu ar fi trebuit să îl anunț (…) ; Noi avem dialog, dar acesta e un subiect delicat și am preferat să nu am dialog”.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *