Search

Financial review Prima pagină a presei străine: Trump: Uciderea lui Khashoggi ar putea rămne un mister mult timp de acum naint. Cresc taxele de școlarizare pentru străinii care studiază n Franța. Macron, țintă și simbol al mniei

Financial Times: Șeful Apple spune că o mai mare reglementare a industriei tehnologice este „inevitabilă” ● Trump spune că responsabilitatea pentru uciderea lui Khashoggi ar putea rămâne un mister mult timp de acum înainte ● Les Echos: Studenții străini: cresc taxele de școlarizare, dar și cuantumul burselor ● Handelsblatt: Brexit scade sentimentul de încredere al companiilor din Regatul Unit ● Le Figaro: Macron face apel la Paris și Berlin pentru “o nouă responsabilitate europeană” ● “Vestele galbene”: Emmanuel Macron, țintă și simbol al mâniei. Lectură plăcută!
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *