Search

Catedrala Mntuirii Neamului, fără autorizație de securitate la incendiu / ISU: Constructorul a fost amendat cu 10.000 de lei. Patriarhia poartă ntreaga responsabilitate pentru siguranța participanților la evenimentul de sfințire

Constructorul Catedralei Mântuirii Neamului a fost amendat de pompieri cu 10.000 de lei pentru încălcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de șantier pentru acest obiectiv, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). Instituția mai spune că a înștiințat Arhiepiscopia Bucureștilor că poartă întreaga responsabilitate pentru siguranța participanților la evenimentul de duminică, de sfințire a Catedralei, care nu are autorizație de securitate la incendiu întrucât construcția nu este finalizată.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *