Search

Cheltuieli publice cu felicitările de Crăciun: Ce firme vor primi 90.000 de lei de la Primăria București și 35.100 de lei de la Metrorex

Primăria București și Metrorex au semnat recent contracte în valoare cumulată de 125.100 de lei pentru achiziția de felicitări de Crăciun. Primăria București a semnat în 13 noiembrie cu firma Ravis Agency un contract de 90.000 de lei pentru furnizarea a 10.000 de felicitări de Crăciun, respingând alte două oferte depuse de DNS Birotica (89.900 lei) și Accent Media (96.700 lei). În urmă cu o zi și Metrorex a semnat un contract de 35.100 de lei cu firma Conantional Trading tot pentru furnizarea de felicitări de Crăciun.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *