Search

Interviu Cătălin Augustin Stoica: Promovarea n PSD și PNL = potență financiară, loialitate necondiționată, disponibilitatea de a sifona bani pentru partid

Cătălin Augustin Stoica are un doctorat în sociologie de la Universitatea Stanford și este conferențiar la SNSPA. A publicat recent la Humanitas cartea „România continuă: schimbare și adaptare în comunism și postcomunism”.Între 2007 și 2015 a fost Director General al institutului de sondare a opiniei publice CURS. Se ferește să apară la televizor fiindcă nu a ajuns încă expert-în-toate și nu îi suportă pe demofilii care populează studiourile tv.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *