Search

Business report: Profeţia lui Vlcov: cine a cumpărat acţiuni n joia roşie, are cştig de două cifre la nceput de an; Puneți-vă centurile: Despre datele false de la Finanțe; Destrămarea socială a Romniei continuă. Politici de echilibrare?

DXC Technology cumpără dezvoltatorul software Luxoft, cu 1.700 de angajați în România, într-o tranzacție de 2 miliarde de dolari. Acțiunile Luxoft cresc cu peste 80%. Compania americană DXC Technology, cel mai mare furnizor independent…
Autostrada Lugoj – Deva: problema tunelurilor pentru urşi ar putea fi tranşată săptămâna aceasta. Problema faimoaselor tuneluri pentru protecţia urşilor de pe lotul 2 al Autostrăzii Lugoj – Deva…

Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *