Search

Procurorul general, despre nregistrările de la DNA Oradea: Procurorii trebuie să-și desfășoare activitatea cu respectarea strictă a legii

Procurorii trebuie să-și desfășoare activitatea cu respectarea strictă a legii, cu imparțialitate și independență, afirmă conducerea Ministerului Public, afirmând că se delimitează de activitățile „care nu se circumscriu normelor procedurale sau care constituie abateri disciplinare sau încălcări ale Codului deontologic al magistraților”. Precizările sunt făcute în contextul înregistrărilor de la DNA Oradea în care se vorbea despre „liniștirea” judecătorilor.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *