Search

Finanțare europeană de 266 de milioane de euro pentru sistemul de cadastru. Mai puțin de un sfert dintre proprietățile din Romnia sunt nregistrate n Cartea funciară

Un proiect prin care sunt alocate aproximativ 266 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regională (FEDR) pentru sistemului de cadastru, în special în zonele rurale ale României, a fost aprobat de comisarul european pentru politică regională Corina Crețu. Banii vor fi utilizați, între altele, pentru înregistrarea terenurilor din zonele rurale în registrul de Carte funciară, pentru scanarea și arhivarea registrelor existente și formarea personalului implicat în aceste activități. În prezent, mai puțin de un sfert din totalul proprietăților din România sunt înregistrate în Cartea funciară.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *