Search

Subiectele zilei: S-a furat și Romnia furată; Viața unui operator la 112: de la fetița de 10 ani care și-a salvat mama, la romnii care sună ca să-şi ncarce cartelele telefonice; Cnd vor fi gata spitalele regionale? Teoretic n 2020, practic niciodată

Guvernul Dăncilă din nou în atenția Consiliului Europei. Reprezentanții de la Bruxelles au atras atenția Guvernului de la București să nu permită contestarea hotărârilor judecătorești definitive. Asta după ce s-a anunțat faptul că Guvernul ia în considerare adoptarea unei ordonanțe de urgență referitoare la apelurile definitive pronunțate de completurile de cinci judecători.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *