Search

​VIDEO Samsung Galaxy S10 are patru variante, inclusiv una cu 12 GB de RAM și 1 TB stocare. Telefoanele ajung n magazine pe 8 martie

La a zecea generație a seriei Galaxy S, Samsung anunță cea mai mare extindere a acesteia, prezentând miercuri patru modele, inclusiv unul 5G cu ecran de 6,7 inci. Cel mai accesibil este S10e, cu un preț de 749 dolari și ecran de 5,8 inci, în timp ce S10+ cu ecran de 6,4 inci va fi primul telefon cu 12 GB RAM și 1 TB stocare, cu posibilitatea de extindere cu alți 512 GB. Samsung a admis că S9 nu a avut vânzările dorite, iar cu S10 speră să recupereze, însă pe piață este concurență mare nu doar de la Apple, ci și din partea companiilor chineze.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *