Search

ANALIZĂ Cele patru mari probleme aduse de OUG 114 n telecom: De ce operatorii ar putea să nu vină la licitația statului pentru a lansa servicii 5G

Operatorii pot lansa servicii 5G în România și cu frecvențele pe care le utilizează în prezent, fără a investi în noi drepturi de utilizare. A spus-o șeful Telekom România și acest lucru îl analizează acum și Ministerul Comunicațiilor, condus de Alexandru Petrescu, care împreună cu experții arbitrului telecom (ANCOM), caută soluții de a diminua efectele negative ale controversatei Ordonanțe 114, criticată dur recent și de Comisia Europeană. Estimările ANCOM și ale operatorilor pe baza prevederilor OUG 114 arată că suma cumulată a prețurilor de pornire pentru frecvențele licitate variază între 2,5 miliarde de euro și 7,6 miliarde de euro, cifre considerate 'profund nerealiste'.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *