Search

Cristina Neagu, după al patrulea titlu de cea mai bună handbalistă a lumii: „Contează foarte mult. Am toate motivele să revin mai puternică”

Aflată în perioada de recuperare după operația la ligamentele piciorului drept, Cristina Neagu a declarat că titlul de „Cea mai bună jucătoare a anului 2018” este o motivație în plus pentru ea, mai ales în acest moment dificil. Neagu a primit această distincție pentru a patra oară în carieră, un record absolut. „Am toate motivele să trag și mai tare și să revin mai puternică”, a spus jucătoarea de la CSM București.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *