Search

EUObserver: A venit vremea ca Fidesz să fie exclus din PPE/ Cea mai urgentă problemă este deteriorarea statului de drept din România

Partidul Coaliția Națională din Finlanda și Partidul Moderat din Suedia au cerut formal expulzarea Fidesz din Partidul Popular European (PPE). Prin amendarea constituției jurisdicția curții constituționale a fost limitată, în sistemul judiciar mecanismele de echilibru și control au fost restrânse, iar noile legi ale presei au restricționat libertatea acesteia. Cea mai urgentă problemă este deteriorarea statului de drept din România, scrie EUObserver, citat de Rador.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *