Search

Euro 2020: Stadiul lucrărilor – Stadionul Steaua, făcut în proporție de 8% cu 15 luni înainte de startul turneului final

Au mai rămas 15 luni până la ediția cu numărul 16 a Campionatului European de Fotbal, în cadrul căreia Bucureștiul va găzdui patru partide. Construcţia noului stadion Steaua a ajuns la stadiul de 8%, iar viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a dat asigurări că în luna mai 2020 lucrările vor fi finalizate. În schimb, la Stadionul Giuleşti se lucrează la demolarea vechii arene, iar construcția propriu-zisă va începe la 1 mai.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *