Search

Prostituție, marijuana și Teodorovici. Business-uri noi și mai mulți bani la buget. Problema: costuri sociale

“Tânără, blondă cu forme și cu simțul umorului, 22 de ani, te invit în locația mea pentru a petrece clipe de neuitat. Pot veni și la hotel. Sunt dornică să-ți ofer cele mai memorabile clipe. Poze 100% reale. Detalii la telefon. Preț: 300 lei”. Așa sună, în general, un anunț de pe un site de anunțuri. Sunt atașate și câteva poze sugestive, cu tânăra domnișoară, topless, în care își arcuiește spatele pentru a scoate fundul în evidență, iar fața îi este blurată. Astfel de anunțuri sunt ascunse prin diferite site-uri, unele în zona de servicii de masaj.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *