Search

VIDEO REPORTAJ Dilema tinerilor români: un credit pentru studii în străinătate sau o carieră în tară? „Avantajul e că știm să improvizăm și să facem inginerii românești”

Într-o zi, ei ar putea schimba România. Sunt olimpici internaționali și sunt atrași de mirajul străinătății. „Pe lângă bursă, ar trebui să fac un credit la bancă pentru a învăța în altă țară. Nu știu dacă merita!”, crede un licean din Târgu Jiu, semifinalist la concursul de robotica din Detroit, în 2018. ” Dacă rămâi în țară, nu sunt dezavantajele atât de mari pe cât ar crede unii, dar afară ți se deschid mai multe uși” – crede un alt tânăr, admis deja la patru facultați din Marea Britanie. Pentru el, România nu mai este o opțiune: „Poate, într-o zi, m-aș întoarce acasa…”
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *