Search

Doi elevi de la „Sfântul Sava” vor reprezenta România la finala europeană a concursului de educație financiară European Money Quiz

Doi elevi ai Colegiului Național „Sfântul Sava” vor reprezenta România la finala europeană a concursului de educație financiară European Money Quiz care se desfășoară în 7 mai 2019 la Bruxelles și la care participă 28 de state europene, au transmis luni reprezentanții Asociației Române a Băncilor. Peste 900 de elevi, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, au participat la finala națională a concursului european de educație financiară, European Money Quiz, organizată de ARB în parteneriat cu Institutul Bancar Român (IBR).
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *