Search

Teodorovici susține că nu vor crește taxele, iar „lumea nu trebuie să își facă griji nici pentru salarii și de pensii” / Despre Cîțu, care vorbea despre acest scenariu: Paria societății

Eugen Teodorovici i-a răspuns sâmbătă senatorului PNL Florin Cîțu, care a avertizat că se vor mări taxele întrucât Guvernul nu mai are bani pentru pensii și salarii. Ministrul Finanțelor a susținut că nu se va mări nicio taxă și că „lumea nu trebuie să nu își facă nicio grijă nici pentru banii de salarii și de pensii”. Teodorovici l-a calificata pe Cîțu drept „paria societății”.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *