Search

O tânără de 25 de ani cu arsuri grave pe 50% din corp nu poate fi tratată în niciun spital din țară. Autoritățile „caută o soluție” pentru a o transfera în Belgia

O tânără de 25 de ani care a suferit arsuri grave pe 50% din suprafața corpului și pe căile respiratorii în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident, nu poate fi tratată în niciun spital din România. Reprezentanții Ministerului Sănătății au declarat, pentru HotNews.ro, că „se caută soluții pentru ca tânăra să fie transferată în Belgia”, iar tratamentul să fie suportat de Casa de Asigurări. Familia tinerei a demarat o campanie de strângere de donații și intenționa, inițial, să o transfere în Olanda. Mădălina este internată, în acest moment, la Spitalul Județean din Constanța, care nu are condiții pentru a îngriji pacienți mari arși.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *