Search

Rafael Nadal despre declarația controversată a unchiului Toni: „A venit să-mi ceară scuze. A vrut să spună acele lucruri într-un sens pozitiv”

Aflat la Monte Carlo, unde va participa la turneul Masters pe care l-a câștigat de 11 ori în carieră, Rafael Nadal a vorbit despre o declarație controversată a lui Toni (unchiul și fostul său antrenor) care a apărut în presă în urmă cu o săptămână: „Rafael nu este un jucător de tenis. El este o persoană accidentată care joacă tenis”. Campionul spaniol a precizat că unchiul său i-a cerut scuze pentru acele cuvinte, menționând că totul a fost spus într-un sens pozitiv.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *