Search

Proiectul de lege care își propune reducerea cantității de zahăr din sucuri, respins de Comisia de Sănătate din Camera Deputaților

Proiectul de lege ce prevede taxarea suplimentară a sucurilor cu un conținut ridicat de zahăr, inițiat de senatorul USR Adrian Wiener, a fost respins de Comisia de Sănătate din Camera Deputaților. Avizul comisiei este consultativ. Proiectul de lege a fost adoptat tacit de Senat în noiembrie anul trecut, iar Camera Deputaților este for decizional. Adrian Wiener a explicat pentru HotNews.ro că proiectul de lege își propune să îi stimuleze pe producători să reducă adaosul de zahăr din sucuri.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *