Search

Ministerul Justiției reia procedura de selectare a candidaților pentru funcția de procuror europeni

Ministerul Justiției a declanşat o nouă procedură de selecţie a candidaţilor desemnaţi în numele României pentru funcţia de procuror european, candidații având termen până la 15 mai pentru depunerea dosarelor. Interviurile ar urma să aibă loc pe 20-22 mai. Procedura este reluată în condițiile în care ministrul justiției Tudorel Toader a demisionat, iar remanierea propusă de PSD a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis, urmând să fie numit un interimar. Premierul a propus-o pe Ana Birchall pentru a asigura, temporar, conducerea ministerului.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *