Search

Manchester United, în afara locurilor de Champions League (1-1 vs Huddersfield); Chelsea, aproape de cea mai importantă competiție europeană (3-0 vs Watford)

​Manchester United a remizat, în deplasare, scor 1-1, împotriva celor de la Huddersfield și a ratat calificarea în sezonul viitorul de Champions League. Cu 66 de puncte și un singur meci rămas de disputat, „diavolii roșii” nu mai pot recupera diferența față de locul al patrulea. În alt meci din penultima etapă, Chelsea s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Watford, a urcat pe poziția a treia și este cu un pas mai aproape de cea mai importantă competiție europeană.
Se actualizează.

Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *