Search

Ce plan are PMP pentru Parlamentul European. Fostul președinte Traian Băsescu, invitat marți, de la ora 12.00, la HotNews.ro LIVE

Fostul președinte Traian Băsescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, este invitat marți, de la ora 12.00, la HotNews.ro LIVE. Temele de discuție vizează subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene și implicațiile lor pentru România.

  • Cititorii HotNews.ro pot adresa întrebări invitatului, pe temele anunțate în articol, până marți la ora 11.00, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Nu vor fi aprobate comentariile care conțin injurii sau atacuri la persoană.

Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *