Search

Investitorii străini: Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discuții despre modul în care au fost utilizate Ordonanțele de Urgență

„Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discuții despre modul în care au fost utilizate Ordonanțele de Urgență de-a lungul timpului. În măsura în care rezultatul votului și dezbaterea care îi va urma vor contribui la o utilizare mai echilibrată a OuG-urilor, mediul de afaceri va fi protejat de măsuri venite peste noapte, fără o minimă consultare sau perioadă de ajustare la ele”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de către Consiliul Investitorilor Străini.
Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *