Search

Primăria Capitalei a soluționat în 18 ani doar jumătate din dosarele depuse pe Legea 10. În ritmul actual ar mai fi nevoie de peste 30 de ani pentru rezolvarea problemei

Primăria Capitalei a soluționat în 18 ani doar jumătate din dosarele administrative depuse pe Legea 10/2001 pentru restituirea imobilelor naționalizate de regimul comunist. Pe lângă faptul că oamenii nu se pot bucura de bunurile care le-au fost confiscate, situația neclară a proprității este unul din principalele motive pentru care o parte din imobilele din centrul orașului sunt în paragină. Practic nu investește nimeni într-o clădire care nu are regimul de proprietate clar sau este în litigiu.

Hotnews.ro Actualitate

Sursa: HOTNEWS.RO

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de JDB.RO (Jurnalul De Bacau).

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- JDB.RO nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Posteaza un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata* Campuri obligatorii marcate cu *